Joululahjaideoita

Joululahjojen ostaminen ei aina ole helppoa. Mitä ostaa ystävälle, kenellä hänen sanojensa mukaan on jo kaikkea? Ohessa muutamia ideoita lahjansaajalle. Kaikki Jouluun liittyvät tuotteemme on löydettävissä tästä linkistä!

Kimalle korvakoru ovat kiva lahja esimerkiksi tyttöystävälle tai työkaverille. Toki voit ostaa nämä myös itsellesi, vaikka pikkujouluihin somisteeksi. Korut on suunnitellut ja valmistanut Pallari Design Valkeakoski.

Miten olisi käsityönä valmistettu Jouluinen huopasaippua? Nämä veikeät lumiukkosaippuat valmistaa Hrista’s Herbs -pienyrittäjä ja jokainen tuote on taatusti uniikki!

Jouluinen pannunalunen on takuuvarma lahjaidea ja se sopii monelle eri lahjansaajalle. Nämä tuotteet on valmistettu Nepalissa ja niiden valmistusta ja maahantuontia hoitaa Namaste Dreams Ry, joka on voittoa tavoittelematon suomalainen yhdistys. Ostamalla tuotteita tuet samalla ydistyksen toimintaa, jonka varoilla järjestetään Nepalilaisille lapsille tukea koulunkäyntiin ja terveydenhuoltoon.

Onko lahjansaaja kenties Villahullu? Mikäli on, niin yksi lahjaidea voisi olla käsityöaiheinen kirja, joita meiltä löytyy valikoimista useita kappaleita.

Suomalaiset rakastavat saunaa ja saunomista. Miina Pellavaisen saunatekstiilit ovat huippulaadukkaita käsityönä valmistettuja ekologisia tuotteita. Näistä löytyy kivoja lahjoja laatua ja kotimaista käsityötä arvostavalle henkilölle.

Ilahduta lahjansaajaa jouluisilla Original by Elma kynttilöillä. Kynttilät on valmistettu käsityönä ekologisesta soijavahasta Orivedellä. Kynttilöiden tuoksut ovat miellyttävän mietoja ja joulusia. 

Bohem Lifestyle Kaikkea kivaa kotiin ja lahjaksi
Apiankatu 1 37600 Valkeakoski | Y-tunnus 3145292-3 |