Aktiivihiili kasvosaippua

10,50 

Kirkastava kasvosaippua.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä kirkastava kasvosaippua puhdistaa kasvosi hellävaroen uudistaen ihosolukkoa. Aktiivihiili imee tehokkaasti ihosi epäpuhtauksia ja tamanuöljy stimuloi ihon soluja uusiutumaan ja tekee siitä loistavan saippuan esimerkiksi finnien, arpien ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Tamanuöljyllä on vahva ominaistuoksu mutta öljyn loistavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ihonhoitoöljyn. Eteerinen teepuuöljy on antiseptinen ja antibakteerinen. Saippuan kaikki ainesosat ovat tarkoin valittuja, laadukkaita, hoitavia ja ravintorikkaita öljyjä ja ihosi kiittää.

Inci: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, Sodium Cocoa (kaakaovoi)*, Sodium olivate (oliiviöljy)*, Sodium Mangofera indica (mangovoi)*, Sodium Avocadoate (avokadoöljy)*, Sodium Apricot Kernelate (aprikoosinkiviöljy)*,  Calophyllum Inophyllum Oil (Tamanuöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Melaleuca Alternifolia (teepuun eteerinen öljy)*, Activated Charcoal (aktiivihiili).

Brand

Elämänpuu

Elämänpuu tarjoaa terveellisiä ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita, jotka valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset palashampoot, suolasaippuat, pihkasalvat ja kynttilät. Yrityksen takana on luonnonmukaiseen elämäntyyliin perehtynyt Heidi Laitala, joka paitsi valmistaa Elämänpuun tuotteet, myös kerää ja kasvattaa niissä käytettyjä raaka-aineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aktiivihiili kasvosaippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.