Ankkakorvikset

15,00 

Valkeakosken Ankanuiton ja Pallari Designin yhteistyönä syntyneet Ankkakorvikset, jotka tekevät hyvää nuorten harrastustoiminnan tueksi

Kuvaus

Nämä Ankkakorvikset ovat ihanat ja hauskat päivän piristäjät. Sen lisäksi ne tekevät oikeasti hyvää, sillä jokaisesta korvakoruparista ohjataan liki 50 prosenttia paikallisten urheiluseurojen tukemiseen.

Tuotteet on valmistaa Pallari Design Valkeakoskella. Tuotteiden materiaali on kotimainen koivu ja koruosat ovat kirurginterästä.

Ankan koko on n. 16 mm

Brand

Ankanuitto

Valkeakosken Ankanuitto on Vappuna järjestettävä tapahtuma, josta on tullut vuosien saatossa Valkeakosken Vappupäivän huipentuma. Tapahtuman tarkoituksena on hankkia tuloja paikallisille urheiluseuroille ja nuorten harrastustoiminnan rahoittamiseen. Tapahtuma huipentuu leikkimieliseen ankanuittoon, jossa Valkeakosken kanavaan lasketaan tuhansia kumiankkoja. Kumiankat on numeroitu ja kutakin numeroa vastaan on yksi arpa, joita on myyty keväällä eri puolilla Valkeakoskea yhteistyöyrityksissä. Voittaja on tietenkin nopein Ankka ja sitä seuraavat muut ankat. Arpajaisten palkinnot tulevat myös tapahtumaa tukevilta kummiyrityksiltä.

Pallari Design

Pallari Design suunnittelee ja valmistaa koruja, kylttejä ja monia muita pienesineitä. Tuotteiden valmistus tehdään omassa verstaassa Valkeakoskella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ankkakorvikset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *