Hiushuuhde

5,50 

Hiushuuhde toimii hoitoaineen tavoin. Se poistaa hiuksista mahdolliset saippuajäämät, neutraloi päänahan ja sulkee hiussuomun pidentäen näin pesuväliä. Hiushuuhde ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä helposti kammattavat.

Kuvaus

Hiushuuhdetta käytetään hoitoaineena etenkin palashampoolla pestessä. Hiushuuhde on 5% etikkaa, johon on uutettu tuoksuaromeita. Käytämme hiushuuhteissa luonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa. Hiushuuhde poistaa hiuksista mahdolliset saippuajäämät, neutraloi päänahan ja sulkee hiussuomun pidentäen näin pesuväliä.

Hiushuuhde ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä helposti kammattavat.

Hiushuuhteella voi huuhdella hiuksia myös pesujen välipäivinä ja näin jälleen pidentää hiustenpesuväliä.

Käyttöohje: Sekoita 200 ml vettä ja noin 10 ml hiushuuhdetta, kaada puhtaisiin hiuksiin. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Hiushuuhde ei jätä hiuksiin etikan hajua vaan hiukset tuntuvat huuhtelun jälkeen ihanan puhtailta.

Pakkauskoko: 250 ml

Lisätiedot

Valitse

Appelsiini, Yrtti

Brand

Ruusu ja Rosmariini

Ruusu & Rosmariini valmistaa luonnollista kosmetiikkaa, joka ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Näin vähennetään sekä ympäristön että käyttäjien kemikaalikuormaa. Tuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiushuuhde”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Saippuateline

  9,50 
  Lisää ostoskoriin
 • Saippuateline

  12,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Palashampoo, 100 g

  13,95 
  Valitse vaihtoehdoista