Jouluinen huopasaippua, 50 g

11,30 

Kuvaus

Hrista’s Herbsin hauskat märkähuovutustekniikalla valmistetut  huopasaippuat mahdollistavat hellävaraisen ihon kuorinnan sekä syvän ja tehokkaan puhdistamisen. Huopasaippuaa voi käyttää kasvoihin, vartaloon sekä vahvasti tahrautuneisiin käsiin.
Ennen käyttöä saippua kostutetaan ja hierotaan käsien välissä vaahdon aikaan saamiseksi.

Villaan käärityn saippuan kuluminen on hitaampaa. Lampaanvilla on hypoallergeeninen ja antibakteerinen materiaali. Saippuan loputtua villaa voidaan käyttää kasvosienenä puhdistustuotteella tai ilman sitä.

 

Saippuat valmistetaan käsityönä pienissä erissä, joten pienet väri- ja painoerot ovat mahdollisia. Saippua ei sisällä palmuöljyä, sulfaatteja, säilytysaineita tai synteettisiä tuoksu- ja väriaineita. Tarkemmat tiedot käytetyistä aineista vaihtoehdon kuvauksissa!

HUOM! Suositellaan käytettäväksi yli 3-vuotiaille.

 

Lisätiedot

Vaihtoehto

Jogurtti-sitruunaruoho, Kurpitsa-kaneli-inkivääri, Kuolleenmerenmuta, Laventeli-unikonsiemen

Brand

Hrista's Herbs

Hrista's Herbsin takaa löytyy Hrista, joka on on Bulgariasta kotoisin ja asuu tällä hetkellä Suomessa. Hrista's Herbsin tuotteissa käytetyt yrtit tulevat Bulgariasta, jonka suopeat ilmasto- ja luonto-olosuhteet mahdollistavat niissä esiintyvien bioaktiivisten aineiden runsaat määrät. Yrtit kuivataan luonnollisin keinoin, varjossa ja tuuletetuissa tiloissa. Tämän uskotaan olevan paras käytäntö, koska sillä tavalla säilyvät sekä kasvien hyödylliset vaikutusominaisuudet että niiden luonnolliset värit ja aromit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jouluinen huopasaippua, 50 g”