Kausikynttilä iso

19,90 

Original by Elman iso kausikynttilä on tuote juuri sopiva tuote henkilölle, joka rakastaa jouluisia tuoksuja ja kynttilöitä, sillä sen polttoaika on jopa 45 tuntia!

Kuvaus

Orivedellä, Pirkanmaalla käsin valmistetut kynttilät ovat 100 % soijavahaa.

Kynttilä on 7×8 cm kokoisessa huurretussa lasissa ja palaa n.45 h.

Mausteinen neilikka-appelsiini saa tuoksunsa neilikan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä ja se sopii täydellisesti tunnelmallisiin pakkaspäiviin.

Kaneli-bergamotti lämmittää tuiskuisina talvi-iltoina kanelin ja bergamotin eteeristen öljyjen mausteisilla tuoksuilla.

 

Kynttilöissä käytetään 100% luonnonvahaa, eikä mukaan ole sekoitettu jatkeaineita. Soijavahakynttilöissä käytetty soija on tuotettu vastuullisesti ja sademetsiä kuormittamatta.

Kynttilöiden sydänlangat on valmistettu puhtaasta puuvillasta sekä paperista eikä niissä ole käytetty kemikaaleja. Niitä ei ole valkaistu eikä käsitelty esim. kloorilla. Siksi ne palavat hyvällä liekillä ja puhtaasti.

Tuoksukynttilöiden tuoksut ovat puhtaita, luonnosta saatavia eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt saattavat sopia myös hajusteyliherkille. Kynttilöitä voi käyttää myös aromaterapiassa. Kynttiöissä ei ole lainkaan väriaineita, pienet sävyerot johtuvat vahan ja eteeristen öljyjen omista luonnollisista väreistä.

 

Brand

Original by Elma

Original by Elma on kotimainen perheyritys, jonka jokainen kasvivahakynttilä on käsin tehty suomalaisen puhtaan hengitysilman innoittamana.

Lisätiedot

Valitse

Neilikka-appelsiini, Kaneli-bergamotti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kausikynttilä iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...