Kausikynttilä keskikokoinen

9,90 

Original by Elman ihanilla kausikynttilöillä luot kotiin joulun tunnelmaa. Kynttilä sopii hyvin myös pieneksi joulumuistamiseksi esimerkiksi opettajalle, päiväkodin työntekijälle, pikkujoululahjaksi tai kylätuomiseksi.

Kuvaus

Orivedellä, Pirkanmaalla käsin valmistetut kynttilät ovat 100 % soijavahaa.

Kynttilä on 5 x 6,5cm kokoisessa lasissa ja se palaa n. 19h.

Mausteinen neilikka-appelsiini saa tuoksunsa neilikan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä ja se sopii täydellisesti tunnelmallisiin pakkaspäiviin.

Kaneli-bergamotti lämmittää tuiskuisina talvi-iltoina kanelin ja bergamotin eteeristen öljyjen mausteisilla tuoksuilla.

 

Kynttilöissä käytetään 100% luonnonvahaa, eikä mukaan ole sekoitettu jatkeaineita. Soijavahakynttilöissä käytetty soija on tuotettu vastuullisesti ja sademetsiä kuormittamatta.

Kynttilöiden sydänlangat on valmistettu puhtaasta puuvillasta sekä paperista eikä niissä ole käytetty kemikaaleja. Niitä ei ole valkaistu eikä käsitelty esim. kloorilla. Siksi ne palavat hyvällä liekillä ja puhtaasti.

Tuoksukynttilöiden tuoksut ovat puhtaita, luonnosta saatavia eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt saattavat sopia myös hajusteyliherkille. Kynttilöitä voi käyttää myös aromaterapiassa. Kynttiöissä ei ole lainkaan väriaineita, pienet sävyerot johtuvat vahan ja eteeristen öljyjen omista luonnollisista väreistä.

 

Lisätiedot

Valitse

Neilikka-appelsiini, Kaneli-bergamotti

Brand

Original by Elma

Original by Elma on kotimainen perheyritys, jonka jokainen kasvivahakynttilä on käsin tehty suomalaisen puhtaan hengitysilman innoittamana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kausikynttilä keskikokoinen”