Lilli -ontelokude, 1 kg

15,60 

Lilli-ontelokude on ekologinen käsityömateriaali, joka sopii virkkaukseen, neulontaan, kudontaan ja muihin käsitöihin. Lilli-ontelokude on napakka kude virkattuihin mattoihin ja koreihin sekä muihin sisustustuotteisiin.

Kuvaus

 Lilli-ontelokude on Lankavan valmistama Eko-puuvillainen kude, joka sopii virkkaukseen, neulontaan, kudontaan ja muihin käsitöihin. Lilli-ontelokude on suosikkikude virkattuihin mattoihin ja koreihin sekä muihin sisustustuotteisiin sen napakkuuden ja tasalaatuisuuden ansiosta.

Lilli-ontelokude on ekologinen käsityömateriaali. Se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.

Tuotekuvan väri ei vastaa täysin oikeaa väriä!

Lisätiedot

Lilli ontelokude

Luonnonvalkoinen, Vaaleanharmaa, Beige, Musta, Poltettu Oranssi, Tumma beige, Tumma roosa, Valkoinen, Vihreä

Brand

Lankava

Lankava sijaitsee Kauhavalla, laajojen lakeuksien keskellä, korkealla kaartuvan taivaan alla. Lyyli Karppinen ja kolme muuta voimanaista perustivat yrityksensä vuonna 1925.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lilli -ontelokude, 1 kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *