Makramee, Jessica Halme/ShinyKnot

34,90 

Loistava kirja makrameetöistä innostuneelle ja niiden valmistamista harrastelevalle. Kirja sisältää perustietoa makrameiden historiasta, erilaisista solmuista ja langoista sekä ohjeet mm. seinävaatteen, amppelin ja korvakorujen valmistamiseen.

6 varastossa

Kuvaus

ShinyKnot on koonnut kirjaan kaiken sen, mitä sinä haluat tietää: historian kautta vinkkeihin, unelmakuvista ohjeisiin. Kaikki se, mitä makrameesta innostuneen tarvitsee tietää. Kirjan ohjeilla loihdit helposti oman makramee-seinävaatteen, amppelin tai vaikka korvakorut. Harjoiteltuasi näillä ohjeilla olet valmis kokeilemaan ensimmäistä omaa malliasi makrameesta!

Brand

ShinyKnot

ShinyKnot on porilainen, yhden naisen käsityöyritys, joka valmistaa erilaisia makrameetuotteita, kuten seinävaatteita, amppeleita, sekä koruja. Valmiiden mallien lisäksi valmistaa asiakkaan toiveiden mukaiset tilaustyöt. Bo hem Lifestylen valikoimista löytyy ShinyKnotin Makramee-kirja ja Mandala-varjostin, joka on toteutettu yhteistyössä Pallari Designin kanssa. ShinyKnotin käsialaa on varjostimen makramemallin ja vanerikehikon mukana tuleva kuvallinen ohje.   https://www.shinyknot.com/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makramee, Jessica Halme/ShinyKnot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *