Hiuspyyhe

32,90 

Kuvaus

Pellavainen hiuspyyhe imee hetkessä hiuksista ylimääräisen kosteuden, eikä se vahingoita hiuksia. Se pysyy hyvin paikallaan ja sillä voit suojata hiuksesi saunassa tai suihkussa, jos et halua kastella hiuksiasi. Turbaani asetetaan päähän, suljetaan kiertämällä muutaman kerran ympäri ja kiinnitetään napilla niskan kohdalta. Hiuspyyhe on pyyhettä parempi vaihtoehto hiusten kuivaamisessa, koska se ei venytä ja vahingoita märkiä hiuksiasi ja hiuksesi kuivuvat nopeammin. Hiuspyyhe on mainio apu myös meikkaamisessa tai kasvojen kuorinnassa.

Pellava on aito luonnon materiaali. Pellavakangas kestää kulutusta, on hengittävää, kosteutta imevää ja lämpöä johtavaa. Pellava on lisäksi antibakteerinen ja allergisoimaton. Pellava hylkii likaa, puhdistuu helposti, ei nukkaannu ja pehmenee ja paranee käytössä vuosien mittaan. Pellavatekstiilit voi oikein hoidettuina kestää jopa 20-30 vuotta! Sen vuoksi pellava on taloudellinen valinta kodin tekstiileihin. Ympäristön kannalta pellava on puuvillaa parempi valinta, sillä se on puuvillaa kestävämpi kuitu. Lisäksi pellavan viljely ei vaadi läheskään yhtä paljon lannoitteita, keinokastelua tai torjunta-aineita kuin puuvilla.

Pellavakuitu on jäykkää, minkä vuoksi se rypistyy helposti. Muotoile pyyhe kosteana suoraksi. Myös silitys tai mankelointi pesun jälkeen on suositeltavaa pellavatuotteille. Huomioithan, että pellavatuotteet kutistuu ensimmäisessä pesussa 5–7 %. Noudata tuotteessa olevaa hoito-ohjelappua, jotta tuote kestäisi käytössäsi mahdollisimman pitkään.

 

Miina Pellavaiset -tuotteet valmistetaan käsityönä Akaassa, Pirkanmaalla.

Brand

Miina Pellavaiset

Miina Pellavaiset -tuotteissa kotimaisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Ne valmistetaan käsityönä Pirkanmaalla Akaassa. Bo Hem Lifestylen valikoimiin olemme valinneet Miina Pellavaisten tuoteryhmistä saunatekstiilit, joiden valmistusmateriaalina on käytetty kierrätyspuuvillaa tai pellavaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiuspyyhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...