Mini -ontelokude, 1 kg

14,90 

Mini on tasalaatuinen, kapea, kierrätyspuuvillainen ontelokude, joka sopii erityisesti sisustustuotteiden virkkaukseen ja kudontaan.

Kuvaus

Mini-ontelokude sopii erityisesti virkkaukseen ja neulontaan, mutta myös kudontaan ja muihin käsitöihin. Mini on vahvuudeltaan ohuempi kuin muut ekopuuvillaiset ontelokuteet (Eko ja Lilli-ontelokude)  ja näin ollen myös valmis työ on kevyempi. Mini-ontelokude sopii erinomaisesti sisustustuotteiden, kuten torkkupeittojen, tyynynpäällisten neulomiseen tai mattojen virkkaukseen. Ministä neulot myös kivan kassin!

Mini-ontelokude on ympäristön kannalta fiksu valinta, sillä se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista.  Kuteita ei erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.

Kuvan väri ei täysin vastaa todellista sävyä!

Lisätiedot

Mini ontelokude

Luonnonvalkoinen, Vaaleanharmaa, Beige, Musta, Valkoinen, Harmaa

Brand

Lankava

Lankava sijaitsee Kauhavalla, laajojen lakeuksien keskellä, korkealla kaartuvan taivaan alla. Lyyli Karppinen ja kolme muuta voimanaista perustivat yrityksensä vuonna 1925.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mini -ontelokude, 1 kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *