Mukinalunen

12,00 

Lampaanvillasta huovutettu mukinalussetti sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kuvaus

Namaste Dreamsin tuotteet valmistetaan Nepalissa. Jokainen pallo värjätään ja huovutetaan käsityönä, joten eri erissä saattaa olla pieniä väri- ja kokoeroja. Materiaalina mukinalusissa käytetään 100%  lampaanvillaa. Huopahelmet on yhdistetty toisiinsa vahvalla kalalangalla. Mukinalusen halkaisija n. 11 cm.  Setti sisältää neljä kappaletta mukinalusia.

Villa hylkii luonnollisesti likaa, vettä ja hajuja, joten kevyt tamppaaminen ja tuuletus yleensä riittää. Hankalampiin tahroihin suositellaan käsinpesua esimerkiksi mäntysuovalla tai sappisaippualla.
Huopa ei kärsi kastumisesta, mutta se kannattaa kuivattaa hyvin huoneilmassa. Pesukonepesua tai koneellista kuivausta ei suositella.

 

Huom! Verkkokaupan kuvan väri ei vastaa täysin tuotteen todellista sävyä.

Lisätiedot

Mukinalunen

Neilikka, Vaahtokarkki, Helmi, Hiiri, Valkoinen, Esikko, Hunaja, Kvartsi, Kivikko, Lilla, Laventeli, Multicolor, Kyssäkaali, Joulumarjat, Joulu

Brand

Namaste Dreams ry

Namaste Dreams on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Yhdistys ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita – kuten kašmirpeittoja ja huovutettuja pannunalusia – sekä järjestää esittelytilaisuuksia toimintakulujen kattamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mukinalunen”

Saatat myös pitää...