Nappikorvakoru Simpukka

12,00 

Piristä kesälookiasi ihanan kesäisillä neonvärisillä simpukka-korvakoruilla.

Kuvaus

Made by NieMan simpukka-nappikorvakorut on valmistettu uv-valossa hohtavassa polymeerimassasta. Ne ovat halkaisijaltaan n. 1,5 cm. Korujen kiinnitysosat on kirurginterästä ja lukko silikonia. Jokainen korvakorupari on uniikki, sillä ne valmistetaan käsin. Tämän vuoksi korujen massaosissa tai kuvioinnissa voi olla eroavaisuuksia. Polymeerimassasta valmistetut korut ovat kevyitä ja käytössä kestäviä. Oikein hoitamalla ja säilyttämällä niiden käyttöikä pitenee. Tämän vuoksi noudata alla olevaa hoito-ohjetta.

 

  • Säilytä korut kuivassa paikassa.
  • Säilytä koruja siten etteivät ne hankaa toisiaan tai altistu esimerkiksi iskuille tai puristukselle. Polymeerimassa materiaalina ei ole niin kova kuin esim. metalli, joten ne saattavat naarmuuntua helpommin.
  • Ota korut pois ennen saunomista, suihkua, uimista ja nukkumista. Kastuminen ja kuumuus voi vahingoittaa korujen materiaalia.
  • Puhdista korut esim. kostealla liinalla tai miedosti antiseptisella puhdistusaineella pumpulipuikkoa tms. käyttäen.

Huom! Verkkokaupan kuva ei vastaa täysin tuotteen luonnollista sävyä.

 

Brand

Made by NieMa

Made by NieMan tuotteet valmistetaan Paneliassa, Satakunnassa käsityönä.  Made by NieMan tuotteista löydät ihanat scrunchiet ja polymeerimassasta valmistetut korvakorut.

Lisätiedot

Simpukka korvakoru

Pinkki, Oranssi, Keltainen, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nappikorvakoru Simpukka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.