Nappikorvakorut kiiltävällä pinnalla, Made by NieMa

12,00 

Viimeistele asusi ihanilla korvakoruilla!

Kuvaus

Made by NieMan nappikorvakorut on valmistettu polymeerimassasta. Neonväriset korut hohtaa uv-valossa. Pyöreä koru on halkaisijaltaan n. 1,2 cm, isompi koko n. 1,6 cm. Pisaranmallinen on kooltaan n. 2,2 cm. Korujen kiinnitysosat on kirurginterästä ja lukko silikonia.

Jokainen korvakorupari on uniikki, sillä ne valmistetaan käsin. Tämän vuoksi korujen massaosissa tai kuvioinnissa voi olla eroavaisuuksia. Polymeerimassasta valmistetut korut ovat kevyitä ja käytössä kestäviä. Oikein hoitamalla ja säilyttämällä niiden käyttöikä pitenee. Tämän vuoksi noudata alla olevaa hoito-ohjetta.

  • Säilytä korut kuivassa paikassa.
  • Säilytä koruja siten etteivät ne hankaa toisiaan tai altistu esimerkiksi iskuille tai puristukselle. Polymeerimassa materiaalina ei ole niin kova kuin esim. metalli, joten ne saattavat naarmuuntua helpommin.
  • Ota korut pois ennen saunomista, suihkua, uimista ja nukkumista. Kastuminen ja kuumuus voi vahingoittaa korujen materiaalia.
  • Puhdista korut esim. kostealla liinalla tai miedosti antiseptisella puhdistusaineella pumpulipuikkoa tms. käyttäen.

 

Huom! Verkkokaupan kuva ei vastaa täysin tuotteen luonnollista sävyä. Kuvioiduissa koruissa kuviointi voi poiketa kuvasta.

Lisätiedot

Nappikorvakoru kiiltävällä pinnalla

Minttu, Laventeli, Musta hopeareunalla, Musta pisara lehtihopealla, Keltainen, Neon keltainen, Neon pinkki, Neon vihreä, Neon pinkki mustalla reunalla, Oranssi, Violetti, Violetti (iso), Punainen (iso)

Brand

Made by NieMa

Made by NieMan tuotteet valmistetaan Paneliassa, Satakunnassa käsityönä.  Made by NieMan tuotteista löydät ihanat scrunchiet ja polymeerimassasta valmistetut korvakorut.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nappikorvakorut kiiltävällä pinnalla, Made by NieMa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *