Palashampoo, 100 g

13,95 

Ekologinen shampoo päivittäiseen käyttöön

Kuvaus

Naturette palashampoo on kiinteämuotoinen hiustenpesuaine hiusten päivittäiseen pesuun. Koostumus eroaa tavanomaisesta vartalosaippuasta, jolloin se soveltuu paremmin hiuksille, mutta palashampoota voidaan käyttää myös vartalon pesuun.

Tavallinen nesteshampoo koostuu jopa 95 prosenttisesti vedestä ja se pakataan lähes aina muovipulloon. Kiinteä palashampoo on vedetön ja näin ollen se mahdollistaa säilöntäaineiden poisjättämisen tai minimoinnin. Naturette palashampoot valmistetaan mahdollisimman luonnollisista ainesosista ja niiden pesevät ominaisuudet ovat hellävaraisia. Näin ollen raaka-aineet eivät kuluta hiusten ja päänahan luonnollista lipidisuojakerrosta. Kiinteä hiustenpesuaine on erittäin pitkäkestoinen ja yhdellä palalla saa pestyä hiukset useammin kuin nestemäisellä. Vedetön koostumus on mahdollistanut myös ympäristöystävällisemmän pakkausmateriaalin valinnan. Naturette palashampoot pakataan biohajoavaan ekokartonkiin. Myös itse shampoopalan raaka-aineet ovat biohajoavia. Huomattavasti ekologisempi vaihtoehto siis kuin nesteshampoo.

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt palashampoita, saattaa hiuksillasi ja päänahallasi kestää hetki tottua luonnollisempaan pesuun. Tottuminen vie normaalisti noin 2-4 viikkoa. Jos käytät saippuapohjaan valmistettua teepuu&eukalyptus shampoota, voit tarvittaessa käyttää etikkapohjaista hiushuudetta, joka pehmentää hiuksia ja pitää ne pidempään puhtaina.

Vinkki: palashampoo on erinomainen vaihtoehto pakata mukaan retkelle, matkalle, kuntosalille tai vaikka yökylään. Kiinteä shampoo ei vuoda laukkuun ja se on sallittu käsimatkatavaroissa. Shampoota voit käyttää myös vartalon pesuun, jolloin et tarvitse matkaan mukaan useita eri pesuaineita.

Lisätiedot

Valitse

Natural, Teepuu & Eukalyptus

Brand

Naturette

Naturette on yhden innovatiivisen naisen luomus, kuka haluaa käyttää ja valmistaa puhtaita ja aitoja tuotteita. Hän haluaa omalta osaltaan muuttaa maailmaa tarjoamalla kuluttajille ekologisia ja turvallisia tuotteita. Lue lisää Naturetten toiminnasta kotisivuilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palashampoo, 100 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *