Paperimassa, 170 g

3,30 

1 varastossa

Kuvaus

JOVI Patmache-paperimassa on muovailtava ja käyttövalmis paperimassa, joka ei tahmaa ja on siksi siisti työstää. Massa kuivuu huoneilmassa ja kutistuu hieman kuivuessaan. Kuivumisaika n. 24 h/1cm. Kuivuneet paperijäännökset on helppo puhdistaa vedellä pesemällä.

Paperimassa on todella monikäyttöinen valmis massa. Sitä voi käyttää melkein mihin tahansa askarteluprojektiin, varsinkin jos halutaan luonnollista muotoilua. Siitä voit valmimstaa esim.: kuusen koristeet, kaulakorut, koristella lasipurkkeja, päällystää pahvirasioita, muovailla esimerkiksi eläimiä tai muita hahmoja verkkopohjan päälle, valmistaa kippoja ja kukkia.

Märkää massaa pystyy silottelemaan vedellä ja muotoilemaan muovailupuikoilla sekä tekemään pysyviä kuviointeja vaikkapa painamalla. Märkään liimaus kohteeseen onnistuu erittäin hyvin sekä massan syvävärjääminen. Muotilla painettaessa epätasaiset reunat on helppo siloitella märällä  sormella tai muovailupuikolla. Kuivatettua paperimassaa voi helposti myös hioa esim. kynsiviilalla tai hienolla hiomapaperilla (karkeus 150).Massaa voidaan muotoilla kuten savea, sitä voi muotoilla esimerkiksi pahvin, lasin tai tiheän verkon päälle.

Se on kuivuttuaan erittäin vahvaa ja kevyttä, minkä vuoksi se on loistava tuote lasten kanssa askarteluun.

 

Brand

Bo hem Lifestyle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paperimassa, 170 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...