Pellavapyyhe

45,00 55,00 

Kuvaus

Miina Pellavapyyhkeeseen on mukava kietoutua virkistävän ja rentouttavan kylpy- tai saunahetken jälkeen. Pellava on aito luonnon materiaali. Pellavakangas kestää kulutusta, on hengittävää, kosteutta imevää ja lämpöä johtavaa. Pellava on lisäksi antibakteerinen ja allergisoimaton. Pellava hylkii likaa, puhdistuu helposti, ei nukkaannu ja pehmenee ja paranee käytössä vuosien mittaan. Pellavatekstiilit voi oikein hoidettuina kestää jopa 20-30 vuotta! Sen vuoksi pellava on taloudellinen valinta kodin tekstiileihin. Ympäristön kannalta pellava on puuvillaa parempi valinta, sillä se on puuvillaa kestävämpi kuitu. Lisäksi pellavan viljely ei vaadi läheskään yhtä paljon lannoitteita, keinokastelua tai torjunta-aineita kuin puuvilla.

Pellavakuitu on jäykkää, minkä vuoksi se rypistyy helposti. Muotoile pyyhe kosteana suoraksi. Myös silitys tai mankelointi pesun jälkeen on suositeltavaa pellavatuotteille. Huomioithan, että pellavatuotteet kutistuu ensimmäisessä pesussa 5–7 %. Noudata tuotteessa olevaa hoito-ohjelappua, jotta tuote kestäisi käytössäsi mahdollisimman pitkään.

 

Miina Pellavaiset -tuotteet valmistetaan käsityönä Akaassa, Pirkanmaalla.

 

Lisätiedot

Miina Pellavapyyhe

Koko 75cm x 145 cm, 100 cm x 145 cm

Brand

Miina Pellavaiset

Miina Pellavaiset -tuotteissa kotimaisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Ne valmistetaan käsityönä Pirkanmaalla Akaassa. Bo Hem Lifestylen valikoimiin olemme valinneet Miina Pellavaisten tuoteryhmistä saunatekstiilit, joiden valmistusmateriaalina on käytetty kierrätyspuuvillaa tai pellavaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pellavapyyhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Mummolan kesäsaippua

  8,40 
  Lisää ostoskoriin
 • Saippuateline

  12,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Ale!

  Laudeliina

  25,00 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista