Shaali

25,00 

Ihanan ohut ja pehmeä shaali sopii sisustukseen tai asusteeksi.

Kuvaus

Lampaanvillasta valmistettu shaali sopii moneen sisustukseen. Puuvillaloimi tekee materiaalista hyvin pehmeän, joten shaali on miellyttävä myös asusteena. Shaalin päissä on puuvillalangasta tehdyt hapsut, joiden väri vaihtelee shaalin värin mukaan.  Materiaali 100 % lampaanvillaa, loimi puuvillaa. Koko 80 cm x 190 cm

Villassa on luonnostaan rasvaa joka suojaa sen kuituja, joten sitä ei tarvitse pestä usein. Useimmiten kunnon tuuletus riittää raikastamaan villatuotteen. Käsin pestessä vältä hankaamista ja liiallista liottamista. Shaalin voi pestä myös pesukoneessa käyttämällä villapesua tai vastaavaa matalalämpöistä, hellävaraista pesuohjelmaa.

 

Namaste Dreamsin tuotteet valmistetaan Nepalissa käsityönä.

 

Huomioi, että verkkokaupan kuva ei vastaa täysin totteen todellista sävyä.

Lisätiedot

Shaali

Kvartsi, Ruusukvartsi, Savukvartsi, Meripihka, Ametisti, Graniitti, Obsidiaani, Turmaliini

Brand

Namaste Dreams ry

Namaste Dreams on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Yhdistys ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita – kuten kašmirpeittoja ja huovutettuja pannunalusia – sekä järjestää esittelytilaisuuksia toimintakulujen kattamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shaali”