Torkkupeitto

39,00 

Ihanan pehmoinen torkkupeitto on syksyn hyggeilyyn ehdoton varuste!

Kuvaus

Namaste Dreamsin  torkkupeitto on valmistettu Nepalissa käsityönä. Se sopii monenlaiseen käyttöön ja sisustukseen. Puuvillaloimi  ja 100% lampaanvilla tekee peitosta ihanan pehmeän ja miellyttävän tuntuisen ihoa vasten. Namaste Dreamsin torkkupeitto on myös kevyt. Sen päissä on puuvillalangasta tehdyt hapsut, joiden väri vaihtelee käytetyn loimilangan mukaan.

Materiaali 100 % lampaanvillaa, loimi puuvillaa. Koko n. 120 cm x 250 cm

Villassa on luonnostaan rasvaa joka suojaa sen kuituja, joten sitä ei tarvitse pestä usein. Useimmiten kunnon tuuletus riittää raikastamaan villatuotteen. Käsin pestessä vältä hankaamista ja liiallista liottamista. Torkkupeiton voi pestä myös pesukoneessa käyttämällä villapesua tai vastaavaa matalalämpöistä, hellävaraista pesuohjelmaa.

 

Huomioi, että verkkokaupan kuva ei vastaa täysin tuotteen todellista sävyä.

Brand

Namaste Dreams ry

Namaste Dreams on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Yhdistys ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita – kuten kašmirpeittoja ja huovutettuja pannunalusia – sekä järjestää esittelytilaisuuksia toimintakulujen kattamiseksi.

Lisätiedot

Torkkupeitto

Kvartsi, Ruusukvartsi, Akvamariini, Obsidiaani, Peridootti, Smaragdi, Tuliopaali

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torkkupeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...