Villahullu, Heli Nikula

24,90 

”En oikein itsekään tajua miten nopeasti asiat ovat edenneet. Syyskuussa 2021 julkaisin ensimmäisen villapaitaohjeen ja suuren kysynnän takia suunnittelen niitä lisää niin nopeasti kuin ehdin. Seuraajani kyselevät milloin ohjeeni voisi saada ostettua yksien kansien välissä ja nyt sitten ollaan siinä pisteessä”, Nikula ihmettelee.

Varasto loppu

Kuvaus

Villahullu syntyi helmikuussa 2021 ja on kasvanut hetkessä suureksi someilmiöksi!

Neulonta- sekä mökkipainotteisella Instagram-tilillä on jo 40.000 seuraajaa ja määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Villahullun takana on Heli Nikula, 40-vuotias mökkihöperö kiinteistönvälittäjä.

 

Kirjassa pääpaino on islantilaistyylisissä villapaitaohjeissa. Mukana on myös ohjeita asusteille. Kaikki ohjeet ovat selkokielellä kirjoitettuja ja sopivat tämän vuoksi myös aloittelijoille. Kirja on visuaalisesti niin kaunis, että joku saattaa haluta ostaa sen jo pelkästään kuvien takia. Valokuvissa on panostettu erityisesti harmoniseen värimaailmaan sekä yhtenäiseen ilmeeseen. Neulemallien yhteydessä on pieni tarina siitä miten ne saivat alkunsa ja mikä niihin inspiroi.

Kirjan sivumäärä 248.

 

HUOM! Neuleissa on käytetty lankana pääasiassa Léttlopia ja Alafosslopia, mutta esimerkiksi pipon ohje on Novitan Isoveli -langalle. Ohjeiden langat voi myös korvata muulla langalla, jossa on sama neuletiheys.

 

Kirjailija: Heli Nikula
Sivumäärä: 248
Julkaistu: 2022-08
ISBN: 9789523734319
Kieli: Suomi

 

Brand

Bo hem Lifestyle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villahullu, Heli Nikula”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...