Ale!

Yrttisalva 80 ml

7,60 

Vedetön auringonkukkaöljypohjainen hoitovoide.

8 varastossa

Kuvaus

Yrttisalva on vedetön auringonkukkaöljypohjainen hoitovoide. Voiteeseen uutetut mesiangervo, siankärsämö, kultapiiskua, rosmariini ja mäkikuisma sekä laventelin eteerinen öljy sopivat lihasjännityksiin sekä hiertymiin ja ihoruhjeisiin. Rosmariinilla ja siankärsämöllä on myös verenkiertoa elvyttäviä vaikutuksia, joten Yrttisalvasta voi olla apua myös kylmille jaloille ja käsille. Voide on vedetön ja siten hyvin riittoisa.

Huom: Mesiangervo ja siankärsämö sisältävät luonnon salisyylihappoa, joten voide ei sovi aspirinille yliherkille.

Pakkauskoko: 80 ml

INCI: Hellanthus annuus oil (auringonkukkaöljy), Cera alba (mehiläisvaha), Filipendula ulmaria (mesiangervo), Achillea millefolium (siankärsämö), Rosmarinus officinalis(rosmariini), Solidago virgaurea (kultapiisku), Hypericum perforatum (mäkikuisma), Lavandula angustifolia oil (laventelin eteerinen öljy),*Geraniol, *Limonene, *Linalool *Allergen (allergeenit, esiintyvät luonnostaan eteerisissä öljyissä)

Brand

Ruusu ja Rosmariini

Ruusu & Rosmariini valmistaa luonnollista kosmetiikkaa, joka ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Näin vähennetään sekä ympäristön että käyttäjien kemikaalikuormaa. Tuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yrttisalva 80 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *