Viime kirjoittelusta onkin jo vierähtänyt reilu pari viikkoa. Päivätöidemme ohessa  olemme tehneet uuteen yritykseen liittyviä alkutoimia: on asioitu vakuutuksiin liittyvissä asioissa ja pankissa sekä tilitoimistossa. Lisäksi olemme käyneet yhdessä kasailemassa uusia huonekaluja myymälässä, itse olen kartoittanut mahdollisia jälleenmyyntiin tulevia tuotteita, niiden valmistajia ja lähetellyt heille sähköpostia. Antti on lisäillyt tuotteita verkkokauppaan, joka muuten on jo toiminnassa ja valmistanut oman Pallari Design-tuotemerkin tuotevarastoa. Lisäksi tein loppuvuodeksi kuukausittaiset mielikuvataulut, joihin olen kerännyt kuukausiin liittyviä mielikuvia, värejä ja tärkeitä päivämääriä tai lähiseudun tapahtumia. Ne toimivat apuna esimerkiksi markkinoinnissa ja tietysti itselle muistutuksena.

Myymälän avajaiset on virallisesti 22. elokuuta, mutta pidämme pienet ennakkoavajaiset elokuun alussa, jolloin on Valkeakosken markkinat. Myynnissä on omien Pallari Design -tuotteiden lisäksi myös joidenkin muiden valmistajien tuotteita. Ennen markkinoita on Voipaalan puoti vielä pari päivää avoinna ja tulevan viikonlopun aikana on tarkoitus tehdä myymäläpuolen tavaroiden muutto Valtakadulle ja täytellä hyllyjä myytävillä tuotteilla. Mainoksia täytyisi käydä kanssa jakamassa ennen varsinaisia avajaisia. Työ- ja varastohuone tyhjennellään sitten elokuussa hiljalleen. Eli paljon on vielä hommia tiedossa. Viime kerralla myymälässä käydessämme laitoimme ikkunaan valmistamamme somemittarin, joka kertoo Bohem Lifestylen seuraajien määrän Facebookissa.

Valtakatu on muuten aika naispainotteinen katu; sen varrelta löytyy mm. muutama kampaamo, jalkahoitola, leipomo-kahvila, kynsi- ja kauneusstudio, kangaskauppa, naistenvaateliike ja korumyymälä. Eli paljon palveluita naisille ja naisyrittäjiä. Uskommekin meidän myymälämme sopivan erittäin hyvin tähän ympäristöön.

-Hely

Bohem Lifestyle Kaikkea kivaa kotiin ja lahjaksi
Apiankatu 1 37600 Valkeakoski | Y-tunnus 3145292-3 |