2-osainen kortti, Utuliini

3,90 

Kerro se kukkasin.. ja sanoin!

Kuvaus

Utuliinin ihanana värikkäistä 2-osaisista korteista löydät moniin tilanteisiin sopivan kortin. 2-osaisissa korteissa on tyhjä sisäpuoli, joten sinne mahtuu pidempikin värssy kirjoitettavaksi. Kortin koko suljettuna on A6 ja sen mukana tulee kirjekuori.

Utuliinin kortit on suunnitellut Ankku Höytö. Kortit on painettu Suomessa, Vantaalla, laadukkaalle 350g mattakartongille, joka tuntuu ihanalta sormien alla. Siihen on myös mukava kirjoittaa. Kortin kartongilla on FSC-sertifikaatti. FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council eli Hyvän metsänhoidon neuvosto. Se on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka toimii ympäristön huomioonottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon puolesta.

 

Huom! Kuvan värit eivät vastaa täysin tuotteen luonnollisia sävyjä.

Lisätiedot

Vaihtoehto

Rakas äiti, Kirsikankukat, Auringonkukat, Huippu tyyppi, Aurinkoa päivääsi, Onnea

Brand

Utuliini

Utuliinin takana on kuvataitelija ja valokuvaaja Ankku Höytö Tuusulasta. Hempeän heleät ja voimakkaat värit ovat tunnusomaisia Utuliinin visuaaliselle maailmalle. Äärettömän kaunis luontomme on Utuliinin kuvitusten rakas ja inspiraation ehtymätön lähde.Utuliinin toimintaa ohjaavat ekologiset arvot ja oikeudenmukaisuus. Kaikilla Utuliinin valikoimista löytyvillä paperituotteilla on ympäristösertifikaatit ja ne painetaan Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2-osainen kortti, Utuliini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *