Hurmaavia asusteita -neuletarinoita maakunnista, Piirainen, Inkinen, Jokela

27,90 

4 varastossa

Kuvaus

Neulottuja asusteita höystettynä mielenkiintoisilla tarinoilla pitkin poikin suomea: Mikä oli Savukosken Samperi? Mitä löytyy muun muassa Kaskisista, Inarista, Räyringistä, Juuasta, Kolilta?
Mistä lähdetään, minne tullaan, missä oltiin?

Ohjeita löytyy usealle langan vahvuudelle eri tekniikoin, kevyesti ohjeen tarinaa mukaellen. Malleja tasapuolisesti sekä miehille että naisille. Lapasia, sormikkaita, kaulureita, huppuja, huiveja, sukkia, säärystimiä. Lämmintä, kaunista ja käytännöllistä.

Hanne on maalla asuva neulesuunnittelija. Hannen malleja on julkaistu useissa kirjoissa ja Kauneimmat Käsityöt -lehdessä sekä Jaanan kanssa yhteistyönä tehdyssä kirjassa Puikoilla Peltolassa – Hurmaavat Hameet Valloittavat Villahousut.

Jaana Jokela on kaupunkilainen, joka viihtyy myös maalla. Jaana hoitaa ohjeiden tarkistuksen kirjanpitäjän ammattinsa tarkkuudella.

Kati Inkinen on merta ja veneilyä rakastava kaupunkilainen. Kati on myös koeneulonut paljon eri suunnittelijoille. Kemioiden kohdattua liittyi tiimiin ja neulookin nyt suurimman osan tulevan kirjan mallineuleista.

 

Kirjailija: Hanne Piirainen, Jaana Jokela, Kati Inkinen
Sivumäärä: 200
Julkaistu: 2022-09
ISBN: 9789523734579
Kieli: Suomi

Brand

Bo hem Lifestyle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hurmaavia asusteita -neuletarinoita maakunnista, Piirainen, Inkinen, Jokela”

Saatat myös pitää...