Ale!

Lahjakassi

1,95 3,90 

Kauniisti paketoitu lahja on osa lahjaa.

Kuvaus

Sujauta lahja ja kortti lahjakassiin paperin käärimisen sijaan. Lahjakassi on helppo vaihtoehto lahjojen paketointiin. Kassin voi myös helposti uudelleenkäyttää joko tavaran säilyttämisessä tai sen voi laittaa kiertoon uudelleen. Lahjakassit ovat kooltaan 18cm x 8cm x 21cm.

 

Aidana –lahjakassia somistaa ihana mattalaminoitu ja helmiäisviimeistelty kukkaiskuosi. Litteät tekstiilinauhakannikkeet on valmistettu vaaleanpunaisesta satiiniripsinauhasta ja kassin mukana on sydämenmuotoinen, ruusukullanvärinen kortti mukana. Aidana-lahjakassi on valmistettu erityisen vahvasta preeglatusta valkoisesta voimapaperista ja sille on myönnetty FSC-sertifikaatti.

Turkoosissa lahjakassissa irvailee söpö synttäri-inkkari Matz-pesukarhu. Kassin litteät tekstiilinauhakannikkeet on valmistettu polyesteristä. Kassin sisäpuoli on valkoinen ja pohjassa kovikepahvi. Kassilla on FSC-sertifikaatti.

Vaaleanpunaisessa Naomi-kassia koristavat kiiltävät kultasydämet. Litteät tekstiilikannikenauhat on valmistettu vaaleanpunaisesta satiiniripsinauhasta ja kassin mukana on sydämenmuotoinen, kullanvärinen  kortti. Naomi-lahjakassi on valmistettu erityisen vahvasta preeglatusta valkoisesta voimapaperista ja sille on myönnetty FSC-sertifikaatti.

 

 

Lisätiedot

Lahjakassi

Aidana, Matz, Naomi

Brand

Bo hem Lifestyle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakassi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...