Pannunalunen

12,00 

Lampaanvillasta huovutettu pannunalunen kestää kuumaa ja kulutusta.

Kuvaus

Namaste Dreamsin tuotteet valmistetaan Nepalissa. Jokainen pallo värjätään ja huovutetaan käsityönä, joten eri erissä saattaa olla pieniä väri- ja kokoeroja. Materiaalina pannunalusissa käytetään 100%  lampaanvillaa. Huopahelmet on yhdistetty toisiinsa vahvalla kalalangalla. Pannunalusen halkaisija n. 20 cm.

Villa hylkii luonnollisesti likaa, vettä ja hajuja, joten kevyt tamppaaminen ja tuuletus yleensä riittää. Hankalampiin tahroihin suositellaan käsinpesua esimerkiksi mäntysuovalla tai sappisaippualla. Huopa ei kärsi kastumisesta, mutta se kannattaa kuivattaa hyvin huoneilmassa. Pesukonepesua tai koneellista kuivausta ei suositella.

Huomioi myös, että verkkokaupan kuvan väri ei vastaa täysin tuotteen todellista sävyä.

Lisätiedot

Pannunalunen

Aurinkotuuli, Helmi, Hiiri, Kivikko, Kvartsi, Multicolor, Pastelli-multicolor, Viola, Dahlia, Verna, Hunaja, Laventeli, Kaneli, Turkoosi, Puutarhamarjat, Suomarjat, Ruska, Valtameri, Havu, Joulumarjat, Puolukka, Joulu

Brand

Namaste Dreams ry

Namaste Dreams on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Yhdistys ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita – kuten kašmirpeittoja ja huovutettuja pannunalusia – sekä järjestää esittelytilaisuuksia toimintakulujen kattamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pannunalunen”