Pihkasalva

14,00 

Elämänpuun pihkasalva on vanhankansan apuvoide ihon ongelma-alueisiin

Kuvaus

Pihkasalva on vanhankansan apuvoide erilaisiin ihon vaivoihin. Sen käyttökohteita ovat haavat, halkeamat, kovettumat, känsät, tulehtuneet haavaumat, hyönteisten puremat, palovammat, finnit ja muuten huonokuntoisen ihon hoito. Pihka estää sienten kasvua ja auttaa vaikeiden painehaavojen ja säärihaavojen paranemista. Kuusenpihka on antibakteerinen ja desinfiova.

Terva karkottaa hyönteisiä joten se onkin oivallinen ja täysin myrkytön hyttyskarkoite ihollesi kesän itikka-aikaan. Männynterva on myös antibakteerinen ja sillä on desinfioiva vaikutus.

 

Elämänpuu luonnonkosmetiikan pihkasalvat ovat 100% kotimainen luonnontuoteita ja ne on valmistettu  Pirkanmaalla Ikaalisissa.

30ml

Pihkapitoisuus n.30%

 

 

Pihkasalva:

INCI: Olea Europaea (oliiviöljy)*, Picea Abies (kuusenpihka), Cera Flava (mehiläisvaha) *luomua

 

Tervapihkasalva:

INCI: Olea Europaea (oliiviöljy)*, Picea Abies (kuusenpihka), Cera Flava (mehiläisvaha)*, Pyroleum Pini (hautaterva) *luomua

 

 

Lisätiedot

Valitse

Original, Terva

Brand

Elämänpuu

Elämänpuu tarjoaa terveellisiä ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita, jotka valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset palashampoot, suolasaippuat, pihkasalvat ja kynttilät. Yrityksen takana on luonnonmukaiseen elämäntyyliin perehtynyt Heidi Laitala, joka paitsi valmistaa Elämänpuun tuotteet, myös kerää ja kasvattaa niissä käytettyjä raaka-aineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pihkasalva”