Tuotemerkki nahkapaperista, 4,5 cm x 2,5 cm

0,80 

Ekologinen tuotemerkki käsitöihin PS. Voidaan tehdä myös omalla logolla tai tekstillä

Huom! Kustomoitavien tuotteiden toimitusaika 5-10 arkipäivää tilauksesta!

Kuvaus

Tuotemerkit valmistetaan nahkapaperista laseroimalla. Nahkapaperi on ekologinen materiaali, joka on valmistettu selluloosasta ja lateksista. Se on kehitetty eläinperäisen nahan korvikkeeksi, minkä takia sitä nimitetäänkin monesti vegaaninahaksi.

Lämpimällä vedellä kostuttaminen helpottaa merkin käsittelyä ja tekee siitä taipuisamman. Tuotemerkit kannattaakin kostuttamisen jälkeen taivuttaa valmiiksi muotoonsa ennen kiinnittämistä tuotteeseen. Materiaali kutistuu noin viisi prosenttia kostuttamisen jälkeen.

Tuotemerkit voi pestä vesipesulla maksimissaan 40 asteen lämpötilassa.

Merkeissä esiintyy laseroinnin jälkeen palaneen hajua, joka häviää pesussa. Merkit voi myös liottaa vedessä, niin saat hajun pois heti.

Jos haluat yksilöllisen tuotemerkin, niin voit tilata sen meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä siis rohkeasti tarjous! Yhteystiedot

 

Verkkokauppatilaukset pyritään toimittamaan noin viikon kuluessa. Jos haluat tuotteelle nopeamman toimituksen, valitse toimitustavaksi Pikatoimitus.

Huom! Kustomoidulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Lisätiedot

Teksti

Itse tehty + Sydän, Itse tehty + Sakset, Itse tehty, Käsin tehty + Sydän, Käsin tehty + Sakset, Käsin tehty, Rakkaudella neulottu + sydän, Rakkaudella neulottu + Sakset, Rakkaudella neulottu

Brand

Pallari Design

Pallari Design suunnittelee ja valmistaa koruja, kylttejä ja monia muita pienesineitä. Tuotteiden valmistus tehdään omassa verstaassa Valkeakoskella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuotemerkki nahkapaperista, 4,5 cm x 2,5 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *