Vihko, Utuliini

6,50 

Kirjoita illan viimeiset tai aamun ensimmäiset ajatukset ja ideat muistiin tai piirrä luonnos talteen ennenkuin se katoaa! Näissä Utuliinin ihanissa vihkoissa ei ruudut tai viivat aseta rajoja luovuudellesi! Voiko vihkoja tai muistikirjoja muka olla koskaan liikaa?

Kuvaus

Vihkon on suunnitellut Ankku Höytö ja se on valmistettu Helsingissä. Vihkon kansi on painettu laadukkaalle ja himmeäkiiltoiselle 250 g paperille. Sisäsivut on 120 grammaisia. Kansien sisäpuolella on hurmaavan kaunis unikkokuosi. Sivumäärä 48.

Vihkon paperilla on PEFC-sertifikaatti. PEFC edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta.

 

Huom! Kuvan väri ei vastaa täysin tuotteen luonnollisia sävyjä.

Lisätiedot

Vaihtoehto

Yölliset ideat, Mun omat jutut, Lempeitä ajatuksia, Syksyn lehdet, Komea lupiini

Brand

Utuliini

Utuliinin takana on kuvataitelija ja valokuvaaja Ankku Höytö Tuusulasta. Hempeän heleät ja voimakkaat värit ovat tunnusomaisia Utuliinin visuaaliselle maailmalle. Äärettömän kaunis luontomme on Utuliinin kuvitusten rakas ja inspiraation ehtymätön lähde.Utuliinin toimintaa ohjaavat ekologiset arvot ja oikeudenmukaisuus. Kaikilla Utuliinin valikoimista löytyvillä paperituotteilla on ympäristösertifikaatit ja ne painetaan Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihko, Utuliini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *