Pöytätabletti, halkaisija n. 40 cm

35,00 

Lampaanvillasta käsinhuovutettu tabletti soveltuu kattaukseen tai vaikka istuinaluseksi.

Kuvaus

Namaste Dreamsin tuotteet valmistetaan Nepalissa. Jokainen pallo värjätään ja huovutetaan käsityönä, joten eri erissä saattaa olla pieniä väri- ja kokoeroja. Materiaalina tableteissa käytetään 100%  lampaanvillaa. Huopahelmet on yhdistetty toisiinsa vahvalla kalalangalla. Tabletin halkaisija n. 40 cm.

 

Villa hylkii luonnollisesti likaa, vettä ja hajuja, joten kevyt tamppaaminen ja tuuletus yleensä riittää. Hankalampiin tahroihin suositellaan käsinpesua esimerkiksi mäntysuovalla tai sappisaippualla.
Huopa ei kärsi kastumisesta, mutta se kannattaa kuivattaa hyvin huoneilmassa. Pesukonepesua tai koneellista kuivausta ei suositella.

 

Huomioi, että verkkokaupan kuva ei vastaa täysin totteen todellista sävyä.

Lisätiedot

Pöytätabletti 40cm

Kivikko

Brand

Namaste Dreams ry

Namaste Dreams on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Yhdistys ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita – kuten kašmirpeittoja ja huovutettuja pannunalusia – sekä järjestää esittelytilaisuuksia toimintakulujen kattamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pöytätabletti, halkaisija n. 40 cm”

Saatat myös pitää...

 • Pannunalunen

  12,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Mukinalunen

  12,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Tuoksuherne -vanerikukkasetti

  19,50 
  Lisää ostoskoriin